Eén antwoord van de overheid

Matchmaking Holland Circular Economy Week

Wilt u geïnspireerd worden door nieuwe technologieën, partners vinden op het gebied van Circulaire Economie en leren over de nieuwste ontwikkelingen? Tijdens de 20 minuten durende matchmaking gesprekken kunt u in contact komen met de partijen die u zelf heeft uitgekozen. De Holland Circular Economy Week Matchmaking wordt georganiseerd op 14 juni als onderdeel van de Holland Circular Economy Week waarbij Holland Circular Hotspot deelnemers tijdens verschillende activiteiten uit wil dagen over hergebruik van materialen.

Waarom meedoen?

Een belangrijk deel van de nieuwe contacten tijdens een event vinden plaats tussen de deelnemers onderling. Maar hoe weet u precies wie van de andere deelnemers interessant is voor u? En hoe ontdekt u of deze persoon ook geïnteresseerd is in u? De matchmaking biedt iedereen de mogelijkheid om zichzelf bekend te maken en andere deelnemers uit te nodigen voor een gesprek. Op basis van deze afspraken, krijgt u een persoonlijke agenda waarin de 20 minuten gesprekken zijn ingeroosterd. Tijdens de ‘speed-dates’ zal snel blijken of er een match is of niet.

In het kort

  • U kunt mee doen met het hele weekprogrammaExternal link (niet gratis) of alleen de matchmaking op 14 juni (gratis).
  • Ontmoet in korte tijd veel bedrijven die net als u geïnteresseerd zijn in Circulaire Economie.
  • Bereid u voor en kies uw gesprekspartner vooraf via de speciale B2Match websiteExternal link. Uw profiel verschijnt in de online catalogus en u bepaalt zelf wie u uit wilt nodigen en welke uitnodigingen u wilt accepteren.
  • De voertaal is Engels.

Details

Locatie

LEF future center - gebouw Westraven Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Datum

Do 14 jun 2018

Tijd

9:30 - 17:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden