Eén antwoord van de overheid

Masterclass Quickscan Duurzame Energie voor de industrie - 29 november

Energie is voor grote bedrijven een aanzienlijke kostenpost. Het is dus zaak om dit efficiënt in te richten. Heeft uw bedrijf ambities om de energievoorziening te verduurzamen? RVO.nl ontwikkelde de Quickscan DE voor de industrie om u hierbij te ondersteunen.

Tijdens de Masterclass maken wij u wegwijs in het model. Het bestaat uit gestructureerde vragen die u stap voor stap doorloopt. Het geeft u een inzicht in de mogelijkheden voor duurzame energie in het bedrijf. De Quickscan toont u de kosten, de terugverdientijd en eventuele subsidiemogelijkheden.

Programma

12:30u Inloop & lunch13:00u Welkom, voorstellen & inleiding(Sander Peeters, RVO, Wouter Terlouw & Mark Schenkel, Ecofys)14:00 Introductie Quickscan14:30 Case15:00 Pauze15:15 Plenair bespreken15:30 Rollenspel n.a.v. Case16:00 Bespreken van de uitkomsten16:15 Evaluatie16:30 Afsluiting17:00 Einde

Aan het einde van de Masterclass kunt u de Quickscan DE in uw eigen werkpraktijk toepassen. Download de Quickscan en lees meer over de mogelijkheden op Quickscan DEExternal link.

Voor wie

Energieconsultants en energiespecialisten van grote bedrijven

Meld u nu aan!

  • Deelname is gratis. U moet zich wel aanmelden in verband met de lunch. U doet dat via e-mailExternal link. Geef in de mail de datum van bijeenkomst aan'.
  • Legitimatiebewijs voor het aanmelden bij de portier.
  • Laptop voor het uitwerken van de case.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO.nl Utrecht, zaal A0.02-Domtorenzaal
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Do 29 nov 2018

Tijd

12:30 - 17:00 uur

Kosten

Gratis

Direct aanmelden