Eén antwoord van de overheid

Internationale matchmaking tijdens WindEnergy Hamburg 2018

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Kom dan op 27 en 28 september 2018 naar het matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Hamburg, Duitsland. Het matchmaking event is onderdeel van WindEnergy Hamburg en biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om zakenpartners te vinden.

Voor wie

Het evenement richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van windenergie.

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 30 minuten.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek.
  • Standhouders en bezoekers kunnen deelnemen.
  • Deelname aan de matchmaking is gratis maar voor de toegang tot het conferentiecomplex is een toegangspas nodig voor deze 2 dagen. U kunt deze bestellen via de organisatie van de conferentieExternal link (open in mei).

Matchmaking

  1. Meld u aan via de website van Wind Energy HamburgExternal link.
  2. Maak een kort profiel van uw organisatie en u aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt vóór 27 september een afspraak in met de partijen die voor u interessant zijn. Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  4. De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Deelname en aanmelden

Meld u aanExternal link vóór 16 september. Zowel standhouders als bezoekers kunnen deelnemen. Deelname aan de matchmaking is gratis, voor toegang tot de beurs koopt u een aparte toegangspasExternal link.

Meer informatie

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert dit matchmakingevent. Kijk op de website van WindEnergy HamburgExternal link voor meer informatie over de beurs en de matchmakingExternal link.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Enterprise Europe NetworkKees Mokveldkees.mokveld@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Duitsland, Hamburg

Datum

Do 27 sep 2018 - 28 sep 2018

Tijd

10:00 uur

Kosten

Direct aanmelden