Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Internationale matchmaking tijdens ICOE Seanergy 2018

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Kom dan 12 tot en met 14 juni naar het matchmakingevent tijdens de International Conference on Ocean Energy (ICOE) in Cherbourg in Frankrijk. Hier voert u op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Voor wie

Het evenement richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van maritieme energie.

Waarom deelnemen?

 • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners (circa 3000 professionele bezoekers);
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 30 minuten;
 • Haal het maximale uit uw conferentiebezoek.
Bij voldoende belangstelling organiseert de Nederlandse ambassade in Parijs, in samenwerking met een of meer private ondernemingen, een Dutch Business Lounge.

Matchmaking

Hoe werkt de matchmaking:

 1. Meld u aanExternal link via de website van ICOE 2018.
 2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
 3. Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden en boekt u vóór dinsdag 5 juni afspraken met hen in.
 4. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema.
 5. De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u in 3 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Deelname en aanmelden

Meld u aanExternal link vóór 2 juni. Zowel standhouders als bezoekers kunnen deelnemen. Deelname aan de matchmaking en toegang tot de beurs is gratis. Voor de conferentie gelden verschillende toegangsprijzen. Bestel ticketsExternal link voor zowel de beurs als de conferentie via de website van ICOE 2018.

Meer informatie

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert dit matchmakingevent. Kijk voor meer informatie over de matchmakingExternal link en over de International Conference on Ocean EnergyExternal link op de website van ICOE 2018.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Enterprise Europe NetworkKees Mokveldkees.mokveld@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Frankrijk, Cherbourg

Datum

Di 12 jun 2018 - 14 jun 2018

Tijd

12:00 uur

Kosten

 • Meld u aan vóór 2 juni
 • Deelname voor standhouders en bezoekers
 • Deelname aan matchmaking en toegang tot de beurs is gratis
 • Voor de conferentie gelden verschillende toegangsprijzen