Eén antwoord van de overheid

Innovatiemissie Fotonica, Taiwan

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met Taiwan? Ga dan mee met de Fotonica innovatiemissie, van 12 tot en met 17 november 2017.

Het doel van de missie is om voor Integrated Photonics kansen te identificeren op het gebied van research & development en bestaande relaties te versterken. Voor Fiber Optic Sensing is het doel om applicaties te verkennen.

Publiek-private samenwerking in Taiwan

Taiwan is een van de markten waar de Nederlandse fotonica-sector zich in publiek-privaat verband wil positioneren, zowel op het gebied van technologische samenwerking als business-ontwikkeling.

De Nederlandse fotonica-sector behoort wereldwijd tot de top in de deelgebieden Integrated Photonics en Fiber Optic Sensing. PhotonDelta bundelt de kennis en ervaring op het gebied van Integrated Photonics. Binnen Fiber Optic Sensing heeft Nederland een kennispositie opgebouwd, onder meer op het gebied van structural health monitoring. Deze positie kan heel interessant zijn voor toepassing in specifieke sectoren in Taiwan. Lees meer achtergrondinfo over fotonica in Taiwan in het document Gunstig momentum voor kennisintensieve samenwerking met Taiwan (pdf, ook bij Download onderaan deze pagina).

Programma

Het programma bestaat uit bedrijfsbezoeken, netwerkactiviteiten, workshops en matchmaking voor 2 parallelle missies: een missie met de focus op Integrated Photonics en technologische samenwerking, en een missie met de focus op Fiber Sensing en applicaties. Ook zijn er enkele gezamenlijke activiteiten.

Bekijk het conceptprogramma (pdf; in het Engels)

Heeft u specifieke wensen? Geef deze aan ons door via het aanmeldformulier. We nemen ze graag mee in de ontwikkeling van het definitieve programma.

Deelname en kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 per persoon, exclusief btw.

Dat is inclusief collectief programma, transfers van en naar programma-onderdelen, lunch en diners indien vermeld in het programma. Reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten) en alle individuele kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de Fotonica innovatiemissie? Meld u aan vóór 15 oktober 2017.

Meer informatie

Voor meer informatie over de innovatiemissie kunt u contact opnemen met:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland:

Netherlands Trade & Investment Office, Taipei (Taiwan):

Details

Locatie

Taiwan: Taipei en HsinChu

Datum

Zo 12 nov 2017 - 17 nov 2017

Kosten

Deelname kost € 250 per persoon. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Aanmelden vóór 1 oktober 2017.
Direct aanmelden