Eén antwoord van de overheid

Holland Paviljoen op Mobile World Congress 2018

Werkt u in de mobiele IT-sector? Heeft u internationale ambities? Van 26 februari tot en met 1 maart 2018 is Nederland op het Mobile World Congress (MWC) vertegenwoordigd met een Holland Paviljoen.

Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.

Holland Lounge voor Starters International Business

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet of het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB)External link helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Speciaal voor de Starters International Business wordt een Holland Lounge samengesteld, die onderdeel is van het Holland Paviljoen. Binnen dit programma krijgen deelnemende bedrijven matchmaking, presentaties en workshops, netwerkgelegenheid en gratis toegang tot de beursvloer.

Aanmelden

Meld u voor 26 januari aanExternal link voor de Holland Lounge. Deelname is gratis. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Om deel te nemen moet uw bedrijf aan een aantal voorwaardenExternal link voldoen. Na aanmelding maakt de organisatie een selectie.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Netherlands Business Support Office / Oficina Comercial de los Países BajosLotte EngelsDirectoraT: +34 934194689 / M: +34 687798166E: le@nbso-barcelona.comExternal link

Details

Locatie

Spanje, Barcelona

Datum

Ma 26 feb 2018 - 1 mrt 2018

Kosten

Aantal plekken is beperkt
Direct aanmelden