Eén antwoord van de overheid

Holland Paviljoen op AquaTherm en WorldBuild Kiev

Bent u actief in de water- of bouwsector? En heeft u interesse in zakendoen in Oekraïne? Ga dan 15 tot en met 18 mei mee naar de 20ste internationale beurs – AquaTherm en WorldBuild. Neem deel aan het Holland Paviljoen en zet zo uw organisatie op de Oekraïense kaart.

Oekraïne is een opkomende markt die streeft naar modernisering en verduurzaming van onder andere de water- en bouwsectoren. Ze wil leren van toonaangevende landen met rijke ervaring in watertechnologieën en oplossingen voor energie-efficiëntie. AquaTherm en WorldBuild Kiev biedt kansen aan Nederlandse bedrijven om hun producten, diensten en deskundigheid te introduceren, zowel aan lokale marktspelers als aan internationale deelnemers aan de beurs.

Kosten

De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen (inclusief matchmaking) zijn nog niet bekend. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Holland Paviljoen

Deelnemers aan het Holland Paviljoen bieden wij het volgende:

  • Deelname aan AquaTherm en WorldBuild Kyiv 2018 - de grootste jaarlijkse tentoonstellingen op het gebied van watertechnologie, energie-efficiëntie, constructie en interieurontwerp;
  • Individueel Matchmakingprogramma (op aanvraag): op maat gemaakt, op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een interessante Oekraïense zakenpartner;
  • Netwerken en promotiekansen: deelname aan de seminars die relevant zijn voor het thema georganiseerd door de vakbeurs. Publiciteit in de beurscatalogus en in de zakelijke brochure over de deelnemers.

Zie ook de brochure van het Holland Paviljoen (pdf, Engelstalig)External link.

Aanmelden en meer informatie

Meld u vóór 16 maart aanExternal link per e-mail.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Natalya Bongers, Nederlandse ambassade in KievT: +380 44 490 82 12E: KIE-EA@minbuza.nlExternal link

Kijk op de website van AquaTherm en WorldBuild KievExternal link voor meer informatie over de beurs.

AquaTherm en WorldBuild

AquaTherm richt zich op energie-efficiënte verwarming, ventilatie, airconditioning, watervoorziening en -behandeling, hernieuwbare energie, sanitair en zwembaden. De beurs biedt goede mogelijkheden om de markt te verkennen en om nuttige zakelijke contacten te leggen op het gebied van HVAC, energie- en waterefficiëntie.

WorldBuild richt zich op internationale bouw en interieurontwerp, waar verschillende technologieën, materialen, apparatuur en diensten voor de hele constructie- en bouwindustrie aan bod komen. De beurs brengt b2b-publiek bij elkaar, waarvan 92% van de kopers en opdrachtgevers uit alle regio's van Oekraïne afkomstig zijn.

Details

Locatie

Oekraïne, Kiev

Datum

Di 15 mei 2018 - 18 mei 2018

Kosten

De kosten voor deelname zijn nog niet bekend. Meld u aan vóór 16 maartExternal link per e-mail.
Direct aanmelden