Eén antwoord van de overheid

Holland Lounge op de Shandong Animal Husbandry Expo

Wilt u zakendoen op het gebied van veeteelt in China? De Holland Lounge op de Shandong Animal Husbandry Expo op 23 en 24 oktober 2017 biedt u kansen om uw bedrijf actief te promoten in de Chinese veeteeltsector.

De Shandong Animal Husbandry Expo in de stad Jinan is met 70.000 bezoekers de belangrijkste beurs op het gebied van veeteelt in de provincie Shandong.

Om Nederlandse expertise in de veeteeltsector te promoten, organiseren het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Jinan en the Dutch Meat & Feed Centre Beijing (DMFC Beijing) een Holland Lounge tijdens de Shandong Expo.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De veeteelt sector in China biedt verschillende kansen voor Nederlandse bedrijven. De lokale overheden in Shandong investeren sterk in modernisering en vergroting van de industrie.

Kansen liggen onder meer op het gebied van automatisering, modernisering, ontwikkelen van nieuwe producten en voedselveiligheid. Nederlandse bedrijven kunnen met hun kennis en expertise inspelen op deze ontwikkelingen.

Veeteelt in China

Veeteelt in China heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Bedrijven in deze sector worden gemoderniseerd en er ontstaan steeds meer megabedrijven met duizenden dieren.

Daarnaast neemt de behoefte aan dierlijke producten in China toe. Mede daardoor focust de Chinese overheid sterk op ontwikkeling van de veeteelt sector.

Deelname

Voor de deelname aan de lounge wordt geen bijdrage gevraagd. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Bij voldoende belangstelling organiseren de NBSO en DMFC een Sino-Dutch seminar, met nadruk op Nederlandse technologie in de veelteelt en een business matchmaking evenement.

Aanmelden en meer informatie

Heeft u interesse in deelname aan de Holland Lounge? Neem dan contact op met:

Netherlands Business Support Office (NBSO) in JinanChief Representative: Roland BrouwerDeputy Representative: Liu PengT: +86 (0) 531 860 651 38E: nbsojinan@nbsojinan.com

Netherlands Business Support OfficeNederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Details

Locatie

Jinan, China

Datum

Ma 23 okt 2017 - 24 okt 2017

Kosten

  • Deelname aan de lounge is gratis
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening
Direct aanmelden