Eén antwoord van de overheid

Digitaal de grens over

Digitaal de grens over

  • Digitale kansen en ontwikkelingen
  • Een ervaring vanuit de praktijk
  • Verdiepende kennissessies

Vandaag de dag draait alles om de perfecte klantbeleving. Zowel on- als offline. De B2B e-commerce markt is sterk in beweging en verandert razendsnel. Je speelveld is of wordt steeds internationaler en steeds meer bedrijven ontwikkelen een online verkoopkanaal. Vanuit eigen beweging of omdat de markt erom vraagt. Vandaag de dag is dit wat de klant van je verwacht.

Bas van Gerwen, KvK adviseur, trapt de bijeenkomst plenair af door een beeld te schetsen van ons huidige digitale landschap. Daarna neemt ondernemer Gerard Wijma je mee in de (digitale) route die hij heeft afgelegd. Een route die hem uiteindelijk een succesvolle webshop opleverde. Digitale klantprofielen spelen een belangrijke rol binnen de e-commerce. Immers, hoe meer klantinformatie u bezit, des te beter je je klant kunt bedienen. Maar hoe zorg je ervoor dat je je klant ook online vriendelijk ontvangt? En wat betekent e-commerce en een vernieuwde klantbenadering voor je (interne) organisatie? Belangrijke vragen en onderwerpen die tijdens de kennissessies uitgebreid behandeld worden.

Voor wie

Deze bijeenkomst is voor B2B-ondernemers die digitaal producten of diensten (willen) verkopen en buitenlandse markten bewerken. Wat vergt de veranderende internationale wereld en nieuwe werkwijze van uw organisatie? Hoe pak je dit aan? En wat komt hier allemaal bij kijken?

Wat kunt u verwachten?

In een middag krijg je in hoofdlijnen de ins en outs van de veranderende B2B omgeving. In verdiepende kennissessies leer je meer over specifieke onderwerpen. Na een korte en informatieve kennisoverdracht is er tijd om je vragen en ervaringen met de spreker en de andere aanwezige ondernemers te delen.

Tijdens de plenaire sessie word je bijgepraat en vertelt een ervaren ondernemer over zijn afgelegde weg naar een succesvolle internationale webshop. In de kennissessies leer je meer over specifieke onderwerpen als digitale profielen, de start van een e-commerce traject en zorgen voor zichtbaarheid in de aankoopreis van je klant. Onderwerpen waarmee je na de bijeenkomst direct aan de slag kunt.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

KvK kantoor Amsterdam
De Ruijterkade 5
1013 AA Amsterdam

Datum

Di 30 okt 2018

Tijd

14:00 - 18:00 uur

Kosten

€ 50
Direct aanmelden