Eén antwoord van de overheid

Brexit-bedrijfsleven seminar

2018 wordt een cruciaal jaar als het gaat om de Brexit. 'Hope for the best, prepare for the worst' is daarbij het motto. U doet er goed aan om u voor te bereiden op de gevolgen. Kom daarom naar het Brexit-bedrijfsleven seminar op 26 januari 2018.

Tijdens het seminar krijgt u een beter beeld over de mogelijke gevolgen van Brexit en kunt u aangeven wat uw zorgen zijn. U hoort meer over de laatste ontwikkelingen en hoe Nederland zich voorbereidt.

Praktische handvatten

Tijdens dit seminar geven experts u praktische handvatten om u als ondernemer of brancheorganisatie voor te bereiden op Brexit. Meer informatie over het programma volgt.

Sprekers zijn:

  • Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat
  • Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW
  • Simon Smits, ambassadeur van Nederland in het Verenigd Koninkrijk
Het evenement wordt georganiseerd door VNO-NCW, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Aanmelden

Meld u nu al voorlopig aanExternal link. Deelname is gratis.

Meer informatie

Voor praktische vragen over het seminar neemt u contact op met:

Linda van BeekVNO-NCWE: beek@vnoncw-mkb.nlExternal link

Brexit-nieuwsbrief

VNO-NCW en MKB-Nederland lanceerden begin januari samen met de overheid ook de speciale Brexit-nieuwsbrief. Krijg antwoord op uw vragen over hoe u zich moet voorbereiden en blijf op de hoogte van de voortgang in onderhandelingen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Meld u aan voor de Brexit-nieuwsbriefExternal link.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Vr 26 jan 2018

Tijd

13:30 - 15:30 uur

Kosten

Deelname is gratis
Direct aanmelden