Eén antwoord van de overheid

Brabant Groeit

Brabant Groeit! Komt u ook 14 juni?

De KvK, nlgroeit, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Provincie Noord-Brabant organiseren het event 'Brabant Groeit'. We nodigen u, groeiondernemer, daar graag voor uit. 'Brabant Groeit' is gericht op de ontwikkeling van u groeiskills. We willen u, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! We vragen u hetzelfde te doen bij uw medeondernemers. De meesten komen trouwens uit Brabant. Het is een zuidelijk onderonsje, maar iedereen is welkom!

Programma van Brabant Groeit:

  • Op het hoofdpodium hoort u het groeiverhaal van de Brabantse topondernemer Rob van den Heuvel van SENDCLOUD. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?
  • 'Rondetafelgesprekken'. U gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al uw vragen en die zaken met u delen waar u zelf niet aan denkt. Netwerken, leren en uw groei een boost geven!
  • Afsluiting met een informele 'Netwerkborrel'. Sta open voor nieuwe ontmoetingen en praat na over die inspirerende gesprekken. Heeft u een gaaf plan of een prangende vraag en wil u nog even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van uw bedrijf 1-op-1 aan.

Meer informatie leest u op www.nlgroeit.nl/brabantgroeitExternal link

Details

Locatie

Provinciehuis Noord-Brabant
Brabantlaan 1
5216 TV 's Hertogenbosch

Datum

Do 14 jun 2018

Tijd

16:00 - 20:00 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden