Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

b2b Meet&Match tijdens Global Forum for Innovations in Agriculture

Bent u actief in de agrarische sector en op zoek naar internationale zakenpartners? Doe dan op 20 of 21 juni mee met de Meet&Match tijdens het Global Forum for Innovations in Agriculture in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het Global Forum for Innovations in Agriculture (GFIA Europe) is een internationale vakbeurs en congres. Tijdens deze beurs organiseert Enterprise Europe Network Nederland een business-to-business (b2b) Meet&Match-evenement voor bedrijven en kennisinstellingen.

Waarom deelnemen aan Meet&Match?

  • U ontmoet potentiële zakenpartners voor technologische-, R&D of commerciële samenwerking.
  • U plant via de b2match-app zelf gesprekken in met andere Meet&Match-deelnemers.
  • U haalt het maximale uit uw beursbezoek.

Hoe werkt een b2b Meet&Match?

  1. Meld u aan via de websiteExternal link (open voor standhouders en bezoekers).
  2. Maak een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan:op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en/of aanbieden (een technologie, product of R&D samenwerking).
  3. Boek afspraken in:voorafgaand en tijdens het evenement kunt u afspraken inboeken met de andere deelnemers. Dit kan zowel via de website als via de b2match-appExternal link (gratis te downloaden voor Apple/Android telefoons).
  4. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten en vinden plaats in de Meet&Match-ruimte op de beurs of op de eigen stand.

Kosten en deelname

Meld u aanExternal link via het aanmeldformulier. Om te kunnen deelnemen moet u zich registreren voor de vakbeursExternal link. Deelname aan de matchmaking en toegang tot de beurs is gratis. Voor de conferentie geldt een aparte toegangsprijs.

Meer informatie

Voor informatie over de matchmakingExternal link kijkt u op de website van Enterprise Europe Network. Of kijk voor meer informatie over de vakbeurs en het congresExternal link op de website van GFIA Europe.

Heeft u nog vragen over de matchmaking? Neem dan contact op met:

Mylène MestersT: 088 602 56 69E: mylene.mesters@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Utrecht

Datum

Wo 20 jun 2018 - 21 jun 2018

Tijd

10:00 uur

Kosten

  • Deelname aan de matchmaking en de beurs is gratis
  • Voor de conferentie geldt een aparte toegangsprijs