Eén antwoord van de overheid

Aquamatch Amsterdam 2017

Werkt u in de water- en deltatechnologie en zoekt u internationale samenwerkingspartners? Kom dan op donderdag 2 november 2017 tijdens de Aquatech Amsterdam naar het matchmakingevent AquaMatch 2017.

De AquaMatch 2017 wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network (EEN) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Het evenement vindt plaats tijdens de Aquatech Amsterdam en de Amsterdam International Water Week. Nieuw dit jaar is de 2-daagse Floodex beurs, gericht op Flood Management.

Bekijk een impressie van de Aquamatch 2015. In 2015 waren er 163 deelnemers uit 30 landen met meer dan 450 gesprekken.

Programma

Bespreek uw vraag of projectidee tijdens de AquaMatch 1-op-1 met verschillende adviseurs. Daarnaast vinden de volgende sessies plaats:

  • internationale financieringsmogelijkheden (H2020 en Eurostars);
  • partners vinden via octrooien;
  • innovaties internationaal toepassen.

Deelname

Deelname is gratis. Meld u aan voor 30 oktober.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Janine KayaRVO.nlE: aquamatch@rvo.nl

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Amsterdam

Datum

Do 2 nov 2017

Tijd

9:30 - 18:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.
Direct aanmelden