Eén antwoord van de overheid

Visumaanvraag voor zakenpartner

Deze informatie is geplaatst door: Antwoord voor bedrijven

Bezoekt uw zakenpartner Nederland? En blijft hij korter dan 3 maanden? Dan moet hij mogelijk een visum aanvragenExternal link. Dat is afhankelijk van zijn nationaliteit en de duur van zijn verblijf. Een visum aanvragen kan bij de Nederlandse ambassade of het consulaatExternal link. Er zijn verschillende soorten visaExternal link zoals een visum kort verblijf (Schengenvisum) en een visum lang verblijf (langer dan 90 dagen).

Uitnodigingsbrief

Uw buitenlandse zaken partner heeft een uitnodigingsbrief nodig voor zijn visumaanvraag. De vereisten over de inhoud van de brief zijn afhankelijk van de lokale omstandigheden in het land van herkomst. Op de websites van Nederlandse ambassadesExternal link vindt u informatie over de visumaanvraag procedure. Voor een bezoek van langer dan 3 maanden gelden andere regelsExternal link.

Deze informatie is geplaatst door:

Antwoord voor bedrijven