Eén antwoord van de overheid

Adres wijzigen

Deze informatie is geplaatst door: Kamer van Koophandel

Adreswijziging doorgeven

Wijzigingen in de volgende contactgegevens geeft u eenvoudig door via een webformulier:

  • adres
  • internetadres (url)
  • telefoonnummer of faxnummer
  • e-mailadres

Adreswijziging doorgeven

Na het invullen print u het formulier, ondertekent u dit en stuurt u het formulier op.

Wanneer geef ik een adreswijziging door?

U moet de adreswijziging binnen een week doorgeven. Ook als er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijzing nog melden. Doet u dit niet, dan kan dit gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Moet ik een wijziging van woonadres ook doorgeven?

  • Als uw woonadres verandert, dan geeft u dat door aan de gemeente. De gemeente geeft de adreswijziging door aan de Kamer van Koophandel. U hoeft de wijziging van een woonadres dus niet apart bij ons te melden. Dit geldt alleen voor woonadressen in Nederland.
  • Als u een nieuw woonadres heeft en uw onderneming meeverhuist naar dat woonadres, dan moet u dit als adreswijziging van uw bedrijf wel doorgeven aan de Kamer van Koophandel. De KvK weet namelijk niet met zekerheid of uw bedrijf ook wordt gevestigd op uw nieuwe woonadres. Geef de wijziging van uw ondernemingsadres pas door aan de KvK als u de wijziging van uw woonadres aan de gemeente heeft doorgegeven.
  • Als u naar het buitenland verhuist, of in het buitenland woont en daar verhuist, of als u vanuit het buitenland verhuist naar Nederland, dan geeft u dat door via formulier 16.

Deze informatie is geplaatst door:

Kamer van Koophandel

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Kamer van Koophandel

088-585 1585