Eén antwoord van de overheid

Prinsjesdag 2017

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

Dit jaar had Prinsjesdag vooral een ceremonieel karakter, omdat het kabinet van VVD en PvdA demissionair is. Er zijn daarom minder wijzigingen in het beleid aangekondigd. Dat is aan het volgende kabinet. De Miljoenennota, de Rijksbegroting, het Belastingplan en andere officiële Prinsjesdagstukken vindt u op www.rijksoverheid.nl/prinsjesdag.

Wat zijn de gevolgen voor bedrijven?

U vindt hier een overzicht van maatregelen met gevolgen voor u als zzp'er, mkb'er of andere ondernemer. De maatregelen komen uit de Troonrede, uit het Belastingplan, uit andere officiële Prinsjesdagstukken en uit het verwachte begrotingsakkoord 2018. Het overzicht werken wij steeds bij.

Let op: De ingangsdatum van deze (wets)wijzigingen is nog niet definitief. Inwerkingtreding is afhankelijk van goedkeuring door de Tweede en Eerste Kamer of afkondiging van de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) of ministeriële regelingExternal link én publicatie in het Staatsblad of de StaatscourantExternal link.

Belastingzaken

alles sluiten

Personeel

alles sluiten

Bedrijfsvoering

alles sluiten

Rechtspraak

alles sluiten

Verkoop

alles sluiten

Bedrijf starten

alles sluiten

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg @OP_NederlandExternal link op Twitter of download de gratis NieuweWetten-app.

Benieuwd wat er de afgelopen tijd veranderd is en de komende tijd gaat veranderen? Bekijk alle wetswijzigingen en nieuwe regels.

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven