Eén antwoord van de overheid

Buitenlandnetwerk

Deze informatie is geplaatst door: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Vertegenwoordigingen zoals ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices vormen het buitenlandnetwerk dat u actief helpt bij internationaal ondernemen.

Het buitenlandnetwerk bestaat uit:

Vind de juiste buitenlandse zakenpartner

Het buitenlandnetwerk kan u helpen met het leggen van de juiste contacten. Met potentiële zakenpartners zoals agenten of distributeurs. Maar ook productiepartners of internationale organisaties zoals de VN. De medewerkers van het netwerk kennen de markt en de mogelijkheden. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft u toegang tot dit wereldwijde netwerk. De adviseurs Internationaal Ondernemen van RVO.nl zorgen samen met het buitenlandnetwerk voor een persoonlijke introductie bij geïnteresseerde buitenlandse zakenpartners. Lees hoe RVO.nl u kan helpenExternal link.

Webinar Zakenpartner vinden in het buitenland

In webinar Zakenpartner vinden in het buitenland vertelt een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hoe de overheid u hierbij kan ondersteunen. Een ondernemer deelt tips en ervaringen en vertelt over zijn deelname aan een handelsmissie naar India.

Deze informatie is geplaatst door:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42