Eén antwoord van de overheid

Ondernemend Apeldoorn

Even Apeldoorn bellen? Wie kent het niet. Apeldoorn is al jaren de thuisbasis van Centraal Beheer Achmea. Maar wist u ook dat de Belastingdient, het Kadaster, Arcadis, Agrifirm en Remeha hun hoofdkantoor of regionale vestiging hier hebben staan? Ruimte, ligging en bereikbaarheid zijn enkele sleutelwoorden. Dit in combinatie met kennis, vakmanschap en het toepassen van innovatie maakt Apeldoorn een ideale werkstad.

Apeldoorn heeft een brede economische basis van hoogwaardige bedrijven in verschillende sectoren; van zorg tot toerisme, van ict en maakindustrie tot logistiek. Of je nu groot bent of een zzp’er, Apeldoorn probeert haar bedrijven te faciliciteren en steunen in hun ontwikkeling. Via een intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en de kennisinstellingen wordt er bijvoorbeeld actief gezocht naar mogelijkheden om jonge hoogopgeleiden vast te houden of naar de regio te trekken.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf? Apeldoorn heeft een gevarieerd aanbod in bedrijfslocaties. Ook beschikt Apeldoorn over een ruime keus aan locaties die zeer geschikt zijn voor zakelijke congressen en bijeenkomsten.

Kortom, in Apeldoorn werkt het!