Eén antwoord van de overheid

ZZP-event: Succesvol ondernemen

ZZP-event: Succesvol ondernemen

  • Ontdek verschillende manieren om klanten te vinden
  • Ontmoet andere zzp'ers en werk slim samen
  • Laat een professionele profielfoto maken

RotterdamExternal link

Je bent één van de 1 miljoen actieve zzp’ers, die bewust alleen ondernemen. Maar toch heb je af en toe behoefte aan contact met gelijkgestemden. Om te klankborden, te netwerken, informatie uit te wisselen of op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Heb jij de privacy van jouw klanten goed beschermd in het kader van de AVG? Zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je samenwerken en brainstormen met andere zzp’ers? Dan mag je dit evenement niet missen.

Programma per locatie

Bezoek het zzp-event in Rotterdam op 27 november.

RotterdamExternal link

Of kom naar het ZZP-event: Succesvol ondernemen - geldzaken Naast het ZZP-event: Succesvol ondernemen organiseren we ook het ZZP-event: Succesvol ondernemen - geldzaken. Krijg (beter) inzicht in het uurtarief. Ervaar het belang van geldzaken en ga met nuttige tips aan de slag. Meer informatieExternal link.

Succesvol ondernemen in de zorg

Ben je werkzaam in de sector zorg en welzijn? Wil jij bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen in de zorgsector? Of wil je samenwerken en brainstormen met andere zzp’ers? Meld je dan aan voor het ZZP-event: Succesvol ondernemen in de zorg op 18 oktober 2018External link.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

Datum

Di 27 nov 2018

Tijd

18:30 - 22:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden