Eén antwoord van de overheid

Zakendoen met de buren

Wilt u zakendoen met België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Als u niet precies weet hoe u het beste kunt starten met ondernemen in onze buurlanden, kom dan op 23 of 24 januari 2018 naar het evenement Zakendoen met de Buren in Rotterdam of Maastricht.

Tijdens dit evenement hoort u alles over de verschillende kansen in de omringende markten. U krijgt inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen. U kunt deelnemen aan rondetafelgesprekken en 1-op-1-gesprekken voeren met afgevaardigden van het Nederlands economisch netwerk. Ook heeft u volop de gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden.

2 locaties

Zakendoen met de Buren vindt plaats op 2 verschillende locaties. Op 23 januari bent u van harte welkom in Rotterdam. Deze dag organiseren wij samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Op 24 januari nodigen wij u mede namens LIOF uit in Maastricht. De opzet van het programmaExternal link is op beide locaties gelijk.

Deelname en aanmelden

Deelname is gratis. Meld u aanExternal link vóór 17 januari. Vermeld bij de aanmelding:

  • of u wilt deelnemen in Rotterdam of Maastricht;
  • met wie u graag een 1-op-1-gesprek wilt voeren;
  • aan welk rondetafelgesprek u wilt deelnemen.

Zakendoen met de buren is bedoeld voor ondernemers, kennisinstellingen of ngo's met de ambitie om grenzeloos te ondernemen. De organisatie streeft ernaar het programma zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op deze doelgroep. Valt u niet binnen de hoofddoelgroep dan wijzen wij uw aanvraag misschien af.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert de bijeenkomst samen met Erasmus Centre for Entrepreneurship (Rotterdam) en NV LIOF (Maastricht).

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Details

Locatie

Rotterdam en Maastricht

Datum

Di 23 jan 2018 - 24 jan 2018

Tijd

12:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Aanmelden kan tot 17 januari
Direct aanmelden