Eén antwoord van de overheid

Workshop: winnende elementen van mkb (SME) Instrument Fase 1

Heeft uw organisatie al een Horizon 2020: mkb (SME) Instrument Fase 1 projectvoorstel ingediend maar niet goed gescoord? Of gaat uw organisatie in de toekomst een project indienen? Dan is deze workshop iets voor u!

Leerdoelen

Deze workshop is voor mkb’ers en consultants die een projectvoorstel voor het mkb (SME) Instrument Fase 1 van Horizon 2020 schrijven of gaan schrijven. Met nog ongeveer een maand te gaan tot de volgende deadline (13 februari) is dit een mooi moment om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

  • Wat maakt nou een voorstel tot een succes?
  • Hoe beoordelen de evaluatoren eigenlijk een voorstel?
  • Welke elementen zijn cruciaal om de jury van uw innovatie te overtuigen?
Tijdens deze workshop gaan we op interactieve wijze door de benodigde onderdelen van een fase 1 voorstel heen en krijgt u een antwoord op deze vragen.

Na afloop heeft u:

  • Inzicht of uw project goed past bij het SME instrument fase 1
  • Inzicht hoe uw project goed kan scoren op de belangrijkste aandachtspunten en welke valkuilen te vermijden

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden voor deze workshop.

Let op: inloop is vanaf 14.30 uur, de workshop begint om 14.45 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen selecteren we per bedrijf 2 personen.

Mkb (SME) Instrument

Het Horizon 2020 programma stimuleertExternal link innovatie binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) met een speciaal small & medium-sized enterprises (SME) Instrument. Tussen 2014 en 2020 stelt de Europese Commissie hier €3 miljard voor beschikbaar. De Europese Commissie zoekt innovatieve mkb’ers die met revolutionaire ideeën voor nieuwe producten, services of processen klaar zijn om de Europese markt te veroveren.

U vindt ook meer informatieExternal link op de site van de Europese Commissie (Engels).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Do 10 jan 2019 14:45 uur

Kosten

Kosten voor deelname is: € 50,-Annuleren kan tot 3 dagen voor aanvang. Om deel te nemen vragen we u om een korte project beschrijving mee te brengen naar de workshop.

Direct aanmelden