Eén antwoord van de overheid

Workshop: Starten van een ERC subsidieaanvraag - Horizon 2020 (november)

Let op: aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen? Bent u ook op zoek naar tips voor het schrijven van een kansrijk voorstel?

Kom dan naar de workshop Starten van een ERC subsidieaanvraag (ERC Starting and Consolidator grant training) van Horizon 2020.

De voertaal van deze training is Engels. Daarom vindt u de volledige beschrijving van deze training en het aanmeldformulier op onze Engelse websiteExternal link.

Horizon 2020

Met Horizon 2020External link willen de Europese Commissie en de Nederlandse overheid wetenschap en innovatie stimuleren in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zo kunnen zij het concurrentievermogen van Europa vergroten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is nationaal contactpunt voor dit programma.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze trainingen? Neem dan contact op met Team IRIS. U kunt ons bereiken per e-mail: teamiris@rvo.nlExternal link of via 088 042 42 42.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Utrecht

Datum

Di 27 nov 2018

Tijd

9:30 - 17:00 uur

Kosten

Deelname kost € 125 inclusief btw

U kunt zich niet meer aanmelden