Van de overheid. Voor ondernemers.

Werk aan de winkel

Toonaangevende experts en ervaren collega-ondernemers delen hun visie en ervaringen met innovatie.

‘Werk aan de winkel’ is een multimedia belevenis die zijn gelijke in Nederland niet kent. Via holografische projectie, sprongen in tijd en ruimte en prikkelende stellingen word je meegezogen in de toekomst van je eigen bedrijf. Toonaangevende experts en ervaren collega-ondernemers delen hun visie en ervaringen met innovatie. Natuurlijk blijft ook het omzetten van ideeën naar nieuwe business niet onbesproken. Laat je meevoeren over zeven stroomversnellingen waarin we steeds een nieuwe stap vooruit visualiseren voor jouw bedrijf.

Vertaal de ideeën meteen naar jouw eigen bedrijf en maak daarbij gebruik van de verbeeldingskracht van de collega-ondernemers bij jou aan tafel. Vul je innovatiekoffer met een schat aan verdiepende artikelen en checklists, vind een kritisch klankbord en vergroot meteen je netwerk.

Welke onderwerpen kunt u verwachten?

  1. Creëer je eigen toekomst Hoe creëer je de toekomst van je dromen?
  2. My next step Wanneer moet je gaan nadenken over een nieuwe stap in de toekomst en hoe pak je dat aan?
  3. De innovatiebegeleider Waarom lijkt het ene bedrijf te bruisen van vernieuwing en pakken medewerkers het voortouw terwijl bij andere de weerstand voor het nieuwe alleen maar lijkt toe te nemen?
  4. Op weg gaan en blijven Niet eerst een uitgewerkt plan maken, maar beginnen met een simpel prototype om een aanname te testen. Door dit repeterend te achterhalen, ontwikkel je succesvolle producten, diensten en zelfs marketing doordat ze precies passen bij de markt.
  5. Alleen of samen We ontrafelen de succesfactoren voor samenwerking en gaan op zoek naar de kampioenen samenwerking in ons midden.
  6. Volhoudbaar en duurzaam de toekomst in Steeds meer ondernemers omarmen duurzaamheid als een vast onderdeel van hun ondernemen. Ze ervaren dat ze er hun positie in de markt mee versterken. Het levert ze veel op. Niet alleen goodwill van klanten, maar ook het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzame wereld. En we gaan er direct mee aan de slag.
  7. Zonder klant geen innovatie Vijf belangrijke tips om in het eigen bedrijf toe te passen.

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
3011 TA Rotterdam

Datum

Wo 27 sep 2017

Tijd

15:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden