Eén antwoord van de overheid

Week van de Circulaire Economie 2019

'Onvermijdelijk Circulair' - Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari 2019 organiseert Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Koplopers die nu al slim, circulair ondernemen openen hun deuren voor ondernemers die aan de slag willen met de circulaire economie.

Van kleine, diepgravende keukentafelgesprekken tot grotere evenementen rond de circulaire economie – voor ieder wat wils. Of u nu koploper bent of starter: iedere organisatie die circulair in de praktijk brengt, is welkom. Meld u aan als deelnemende organisatie van de Week van de Circulaire Economie!

Hoe doe ik mee?

U kunt op verschillende manieren meedoen om de Week van de Circulaire Economie tot een succes te maken:

  • Help mee de Week van de Circulaire Economie breed onder de aandacht te brengen. Deel uw verhaal op social media met de hashtag #WeekvandeCEExternal link.
  • Breng een publicatie naar buiten tijdens de week.
  • Zet uw deuren open en organiseer een evenement tijdens de Week van de Circulaire Economie.
  • Om de week mogelijk te maken zijn er financiële partners nodig. Word sponsorExternal link van de week en help mee de impact van de Week groter te maken!

Organiseer een evenement!

Wilt u bijdragen aan deze week door een event te organiseren? Meld uw activiteit aanExternal link voor op de agenda van de Week van de Circulaire Economie. Vergeet bij 'stap 5. Tags' niet de tag 'week van de circulaire economie'toe te voegen.

Meer weten?

Bezoekers van de week: houd deweekvandecirculaireeconomie.nlExternal link in de gaten voor regelmatige updates en nieuwe events.
logo nederland circuliair.jpg

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Diverse locaties

Datum

Ma 14 jan 2019 - 18 jan 2019

Tijd

9:00 uur

Kosten

gratis

Direct aanmelden