Eén antwoord van de overheid

Voorlichtingsbijeenkomst WBSO voor ondernemers, Utrecht

Wilt u met uw bedrijf een R&D-project uitvoeren? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert in het najaar een voorlichtingsbijeenkomst over de WBSO.

De bijeenkomst is bedoeld voor innovatieve bedrijven die R&D-projecten willen uitvoeren. Iedereen die een voorlichting heeft gevolgd, kan hierna eenvoudig een WBSO-aanvraag indienen.

Via de fiscale regeling WBSO stimuleert het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat ondernemers om meer te investeren in onderzoek. Het ministerie wil dat bedrijven hun innovatievermogen versterken en hun concurrentiepositie verstevigen. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst lichten adviseurs van RVO.nl de mogelijkheden van de WBSO toe en beantwoorden ze vragen.

De WBSO voorlichtingsbijeenkomst:

  • is gratis
  • is voor elke ondernemer toegankelijk, ook voor ondernemers die al eerder gebruik hebben gemaakt van de WBSO
  • duurt ongeveer 2,5 uur (van 13.30 tot 16.00 uur)

Aanmelden

Meld u zich aan via het aanmeldformulierExternal link.

De bijeenkomsten voor ondernemers zijn niet toegankelijk voor intermediairs. Voor intermediairs organiseert RVO.nl in oktober en november aparte voorlichtingsbijeenkomsten (donderdag 11 oktober in Den Haag en woensdag 7 november in Zwolle). Raadpleeg onze agendaExternal link voor een overzicht van informatiebijeenkomsten op andere data/locaties.

Bij minder dan 6 aanmeldingen komt de voorlichtingsbijeenkomst te vervallen. Wij nemen dan contact met u op voor eventueel een andere datum en locatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Ida Mondria-Jager (Ida.Jager@rvo.nlExternal link).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Di 30 okt 2018

Tijd

13:30 - 16:00 uur

Kosten

Deelname is kosteloos.

Direct aanmelden