Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

Virtuele informatiedag CEF Transport Call 2018

In mei opent CEF Transport Call 2018 met een budget van €450 miljoen. Om u verder op weg te helpen met uw projectidee organiseert de Europese Commissie op 31 mei een virtuele informatiedag.

Hoor meer over de prioriteiten en doelen van deze call en krijg tips voor het schrijven van een succesvolle aanvraag.

Voor wie?

De CEF TEN-T call 2018 is voor overheden, infrastructuurbeheerders, havenbedrijven, vervoerders en andere bedrijven.

CEF TEN-T call 2018

De doelen van deze call zijn: digitalisering van goederentransport en reizigersvervoer, veiligheid op de weg en multimodaliteit. Een projectidee dat voldoet aan een van deze doelen, moet vervolgens passen binnen de opgestelde prioriteiten.

De hoofdprioriteiten van deze call zijn: railoperabiliteit en European Rail Traffic Management Systems (ERTMS), veiligheid op de weg en innovatieve digitale oplossingen, en Intelligent Transport Services (ITS), River Information Systems (RIS) en multimodale logistieke platforms. De €450 miljoen wordt verdeeld over in totaal 15 subprioriteiten. Het grootste bedrag (€200 miljoen) daarvan is voor veiligheid op de weg en innovatieve digitale oplossingen.

Advies

Naar verwachting opent de call begin mei en sluit deze eind oktober. De officiële openingsdatum wordt later bekend. In die periode dat de call open staat kunt u een projectvoorstel indienen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat toetst vooraf of uw project past in Nederland. Wij adviseren u om in een vroeg stadium een idee voor te leggen aan de CEF adviseurs van RVO.nl.

Meld u aan!

Interesse in deze call? Meld u voor de digitale informatiedag op de registratiepagina (Engels)External link.

Meer weten?

CEF TransportExternal link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 31 mei 2018

Kosten

Onbekend