Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is helaas verlopen!

Verkiezing finalisten Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA)

Wat is volgens u het meest inspirerende en effectieve initiatief dat ondernemerschap promoot en ondernemers op weg helpt? Breng uw stem uit op 1 van de 5 Nederlandse initiatieven tijdens de Nederlandse finale van de verkiezing van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA).

De initiatieven gaan onder andere over sociaal, duurzaam en internationaal ondernemen of het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden. Met een scherpe pitch tegenover u en de vakjury proberen de mensen achter de initiatieven een plek in de Europese finale te bemachtigen.

Nederlands Kampioen Pitchen

Keynote spreker is de 26-jarige Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen. Hij doet het belang van de pitch uit de doeken. De pitch is volgens hem geen monoloog, maar de start van een dialoog. Schoemaker is medeoprichter van Shake-on (high-tech start-up), oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor verzorghuizen) en TEDx spreker.

Aanmelden

Mis dit evenement niet en meld u aanExternal link.

EEPA Awards

De Awards worden al meer dan 10 jaar uitgereikt door de Europese Commissie. In 2017 won Nederland de hoofdprijs met het project Innofest.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert de EEPA, namens de Europese commissie in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rotterdam

Datum

Wo 6 jun 2018

Tijd

15:00 - 17:00 uur

Kosten

Deelname is kosteloos.