Eén antwoord van de overheid

Valkuilen in IE contracten

Wat zijn de valkuilen en do’s and don’ts bij het maken van afspraken als u gaat samenwerken? Wie brengt wat in en wie mag profiteren van het eindresultaat? U leert het op de bijeenkomst Valkuilen in IE contracten.

Dit is een bijeenkomst voor innoverende mkb-ondernemers en kennisinstellingen die afspraken maken met samenwerkingspartners. Bijna altijd gaan die afspraken voor een deel over intellectueel eigendom: bedrijfsgeheimen, auteursrecht, octrooien of ander intellectueel eigendom.Bent u betrokken bent bij het maken van dergelijke afspraken? Dan is deze bijeenkomst interessant voor u.

Sprekers

De sprekers zijn

  • Hans Helsloot, senior adviseur intellectueel eigendom bij Octrooicentrum Nederland, onderdeel van RVO.nl
  • Sven Johansen, advocaat bij Westphal Johansen Advocaten
  • Robbert Sjoerdsma, advocaat bij Holla AdvocatenZe houden zich dagelijks bezig met het maken van IE afspraken of met het adviseren hierover en vertellen u over de valkuilen die ze in hun praktijk tegenkomen. U hoeft geen jurist te zijn. De bijeenkomst is gericht op managers van bedrijven die moeten beslissen over die afspraken.

Interesse?

De deelnamekosten zijn €175,-. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@brainporttechlaw.nlExternal link.Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jos van der Wijst (088-1410821).

Details

Locatie

Eindhoven

Datum

Wo 22 nov 2017

Tijd

15:00 - 17:15 uur

Kosten

Kosten: €175,-
Direct aanmelden