Eén antwoord van de overheid

Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel 9 tot en met 11 oktober 2018 in de Branbanthallen in Den Bosch.

De beurs is een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie bezig is. Uniek is de verbinding tussen verschillende sectoren: gebouwde omgeving, industrie en Industrial Heat&Power. Ongeveer 350 deelnemers die met partijen uit andere sectoren samenwerken, schreven zich in.

RVO.nl is ook aanwezig met een uitgebreid programma.

Programma

RVO.nl organiseert diverse lezingen en workshops, bijvoorbeeld over toepassing van SDE+, elektrisch vervoer en toepassing van stroom. Een overzicht van het gehele programma bekijkt u alvast via de website van de Vakbeurs EnergieExternal link.

Persoonlijk advies RVO.nl

RVO.nl ondersteunt en adviseert ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Onze adviseurs zijn op de beurs aanwezig. Zij geven persoonlijk advies over subsidies, regelingen en programma’s. Loop tijdens de beurs bij onze stand binnen om een afspraak te maken.

Meld u aan

De aanmelding is geopend. Meld u nu aanExternal link.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de beurs? Schrijf u in voor nieuwsbrief van de Vakbeurs EnergieExternal link.Of volg ons op TwitterExternal link, LinkedInExternal link of FacebookExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Brabanthallen
5222 AK Den Bosch

Datum

Di 9 okt 2018 - 11 okt 2018

Tijd

10:15 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden