Van de overheid. Voor ondernemers.

Vakbeurs Energie en Ecomobiel 2017

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 12e editie van de Vakbeurs Energie plaats in Den Bosch. Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing.
Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.
Er is speciaal platform ingericht voor Energie & Industrie. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Programma

  • De adviseurs van RVO.nl zijn op de beurs aanwezig om persoonlijk advies te geven over subsidies en regelingen. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de beurs online een afspraak maken met de adviseur van hun keuze. RVO-adviseurs van de volgende thema’s en regelingen hebben zich al aangemeld voor de beurs: EIA,SDE, BENG, Elektrisch vervoer, Energielabel C voor gebouwen, EPK, IP2020.
  • RVO.nl verzorgt een aantal lezingen en workshops, onder andere Maarten Deckers op 12 oktober om 10.30 uur met EIA in de praktijk, Fiscaal voordeel en MVO, een kans!

Aanmelden

Meld u aan! Bij aanmelding t/m 3 oktober is de toegang gratis. Binnenkort volgt er meer informatie over het maken van een afspraak met een RVO.nl-adviseur en de lezingen.

Meer weten?

Details

Locatie

Den Bosch

Datum

Di 10 okt 2017 - 12 okt 2017

Kosten

gratis tot en met aanmelden 3 oktober
Direct aanmelden