Eén antwoord van de overheid

Transport en logistiek handelsmissie Marokko

Bent u actief in de transport- of logistieksector? En heeft u interesse om uit te breiden naar Marokko? Ga dan van 8 tot en met 11 mei mee met de handelsmissie naar de Logismed Transport- en logistiekbeurs in Marrakech. Neem deel aan het netwerkevent en ontmoet potentiële zakenpartners.

Dit jaar is de zevende editie van Logismed. Deze internationale logistieke beurs wordt dit jaar samen gehouden met het Europese logistieke congres Eurolog.

Programma

Deze handelsmissie bestaat uit 2 hoofdonderdelen:

  • Op dinsdag 8 mei bezoekt u het Engelstalige seminar 'Dutch transport & logistic opportunities in Morocco' met verschillende gastsprekers.
  • Van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 mei bezoekt u de Logismed transportbeurs. Hier neemt u deel aan de b2b-matchmaking. U maakt kennis met vertegenwoordigers van de vereniging voor Marokkaanse vrachtvervoerders AFFM. Zo komt u in contact met uw Marokkaanse counterparts.

Kansen in Marokko

De economie van Marokko groeide de afgelopen 10 jaar gemiddeld zo'n 4%. Het is inmiddels de zesde economie van Afrika. De transport- en logistieke sector in Marokko speelt daarbij een centrale. Naar verwachting groeit het (inter)nationale transport van en naar Marokko de komende jaren nog verder. Dat biedt interessante ondernemerskansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Kosten

Deelname kost € 750 excl. BTW per persoon. Dit is inclusief toegang aan de beurs, deelname aan de b2b-matchmaking, de lunch tijdens het seminar en 2 netwerkrecepties.Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

De SIB MissievoucherExternal link van RVO.nl is van toepassing bij deze missie.

Deelname en meer informatie

Meld u aanExternal link vóór maandag 9 april.

Meer informatie vindt u op de website van MEYS Emerging Markets ResearchExternal link.

Heeft u nog vragen over deze missie of over het gebruik van de missievouchers? Neem dan contact op met:

Marco RensmaMEYS PartnersE: info@meys.euExternal link

Organisatie

MEYS Emerging Markets Research en haar lokale partner in Marokko Harvard Consulting organiseren deze missie naar Logismed/Eurolog. De Nederlandse ambassade in Rabat is mede-organisator. Het initiatief komt onder andere voort uit een studie die RVO.nl heeft laten uitvoeren naar de marktkansen in de logistiek- en transportsector in MarokkoExternal link voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Details

Locatie

Marokko, Marrakech

Datum

Di 8 mei 2018 - 11 mei 2018

Kosten

  • Meld u aan vóór 9 april
  • Deelname: € 750 excl. btw per persoon
  • Reis- en verblijfkosten voor eigen rekening
Direct aanmelden