Eén antwoord van de overheid

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Training sociaal design energie innovaties - 14 september

Heeft u vaak te maken met projecten die vastlopen op weerstand of een gebrek aan betrokkenheid? Sociale innovatie helpt u op weg door bewezen theorieën over het gedrag van mensen toe te passen in de praktijk.

Topsector Energie biedt met het ‘MVI-E Skills Lab’ in het najaar van 2018 een serie trainingen aan op het gebied van sociale innovatie. Het Lab richt zich op mensen die werken aan innovatieve projecten en trajecten in de energietransitie.

Door partijen vanaf de start bij uw project te betrekken, kan weerstand afnemen of zelfs veranderen in positieve energie. Hierdoor kunt u projecten sneller realiseren.

Voor wie?

Technici, beleidsmedewerkers, juristen en financiële specialisten.

Programma

Tijdens de training komen er methoden aan bod die u op weg helpen om stakeholders bij uw energie innovatie te betrekken.

  • Communiceren met inleving - Het geheim van Mandela
  • Juliette Streng en Jeanine de Bruyn, De Transformatie GroepHoe communiceer ik beter vanuit begrip van mezelf en de ander?"Door je in te leven in de ander kun je de ander beter aanspreken in zijn of haar ‘taal’ waardoor de boodschap beter aankomt. Inleving is anders dan empathie, namelijk rationeel bedenken wat anderen denken."

Meld u aan

U kunt zich inschrijven tot 2 weken voor de training. Voor deze trainingssessie meldt u zich aan via het registratieformulierExternal link.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Vr 14 sep 2018

Tijd

9:30 - 16:30 uur

Kosten

€ 39,25