Eén antwoord van de overheid

Training Horizon 2020: tips voor een Fast Track to Innovation voorstel

Heeft uw organisatie plannen om een Horizon 2020 Fast Track to Innovation voorstel in te dienen? Dan is deze training iets voor u!

Deze training is speciaal gericht op bedrijven en consultants die bezig zijn met een aanvraag voor een Fast Track to Innovation van Horizon 2020. Met ongeveer 4 weken te gaan tot de volgende deadline (21 februari) is de training een mooi moment om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

Leerdoelen

In de training gaan we in op de belangrijke aspecten van de business case die in het voorstel besproken moeten worden. Maar ook komen de eisen aan het consortium aan bod. Verder gaan we in op het goed presenteren van de excellence en de werkpakketten van het project.

Na afloop:

  • heeft u inzicht in de belangrijke elementen voor een winnend voorstel
  • heeft u inzicht hoe uw project goed kan scoren op de criteria

Projectvoorstel vooraf sturen

Wij verzoeken u van te voren uw projectvoorstel te mailen naar teamiris@rvo.nlExternal link. Zo voorziet de workshop in uw specifieke behoefte.

Aanmelden

U kunt zich online aanmeldenExternal link voor deze workshop. Let op: inloop is vanaf 14.00 uur, de training begint om 14.15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht er meer aanmeldingen zijn dan beschikbaar, dan selecteren we per bedrijf 2 personen.

Fast Track to Innovation

Het Horizon 2020 programma stimuleert innovatie binnen industrieconsortia met het Fast Track to Innovation-instrumentExternal link. Jaarlijks stelt de Europese Commissie € 100 miljoen hiervoor beschikbaar. De Europese Commissie zoekt bedrijfsconsortia die met disruptieve ideeën voor nieuwe producten, diensten of processen klaar zijn om de Europese markt te veroveren.

Meer informatie vindt u op de Europese Fast Track to Innovation instrumentpaginaExternal link.

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Ma 22 jan 2018

Tijd

14:00 - 17:00 uur

Kosten

Kosten voor deelname zijn € 50 (excl. btw)
Direct aanmelden