Van de overheid. Voor ondernemers.

Tour d’Europa matchmaking event voor bezoekers ANUGA

Gaat u naar de ANUGA? De dag voorafgaand aan de beurs, 6 oktober, organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event. Duitse inkopers gaan dan in gesprek met buitenlandse producenten. U wordt op basis van uw profiel gematcht voor dit B2B-gesprek.

Registreren

U kunt zich voor 16 september registreren voor het matchmaking event. Ga naar ‘Register for this event’ (rechtsboven) en vul uw gegevens en uw bedrijfsprofiel in.

U ontvangt voor 23 september 2017 een uitnodiging van de Duitse inkopers voor een b2b-gesprek.

Meer informatie

Het matchmaking event is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie: Annemarie.Destree@rvo.nl

Anuga 2017

De ANUGA is de grootste internationale vakbeurs voor voedingsmiddelen en dranken, die om het jaar in Keulen plaatsvindt. Dit jaar is de beurs van 7 tot 11 oktober 2017.

Enterprise Europe NetworkEnterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Details

Locatie

Keulen, Duitsland

Datum

Vr 6 okt 2017

Tijd

9:00 - 18:00 uur

Kosten

Gratis.
Direct aanmelden