Eén antwoord van de overheid

Torino FashionMatch

Voor ondernemers in de modebranche die snel en gefocust nieuwe internationale relaties willen ontmoeten.

Maak tijdens de Torino FashionMatch kennis met nieuwe contacten in de modewereld. Laat het Enterprise Europe Network je ondersteunen met matchmaking en ontmoet ondernemers en toekomstige zakenpartners die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Waarom deelnemen?

  • Breid je internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners in de mode.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
  • Op basis van de uitnodigingen worden persoonlijke - optimaal op u afgestemde - afsprakenschema’s gemaakt. Deze worden u per mail toegestuurd.
  • De gesprekken vinden plaats van 28 juni t/m 1 juli 2018.

Matchmaking: ervaringen van andere ondernemers

De deelnemers van de vorige edities van de Torino FashionMatchExternal link vinden het mode matchmakingevent efficiënt. Zij kregen de mogelijkheid om te speeddaten met interessante potentiële partners, zoals producenten, mode labels en agenten. Als deelnemer kun je heel selectief te werk gaan. Zo kun je verzoeken tot een gesprek toewijzen of afwijzen. En als je elkaar ontmoet, weet je dus zeker dat de interesse van twee kanten komt.

Bekijk deze video van de Torino FashionMatch 2017External link en krijg een beeld van de internationale matchmaking voor modebedrijven.

Maak vooraf je samenwerkingsprofiel

In je samenwerkingsprofiel geef je aan met wie je wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de matchmaking verken je de samenwerking. Interessante gesprekken zet je later voort op locatie, op je stand of binnen de eigen organisatie. Zo kun je binnen een korte tijd met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële samenwerking.

  • Registratie vooraf is verplicht.
  • Schrijf in voor de matchmakinggesprekken via de website.
  • Bezoek regelmatig de matchmaking website en kijk of er nieuwe deelnemers met interessante samenwerkingsprofielen bijgekomen zijn.
  • Ontvang vergaderverzoeken andere deelnemers van de matchmaking.
  • Download je individuele afsprakenschema voorafgaand aan het evenement.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Lanificio di Torino
Via Bologna 220
10154 Torino

Datum

Do 28 jun 2018 - 1 jul 2018

Tijd

8:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden