Van de overheid. Voor ondernemers.

Startup-evenement South Summit Madrid

Als startup zakendoen in Spanje, Latijns-Amerika of Noord-Afrika? Het startup-evenement South Summit Madrid van 4 tot 6 oktober 2017 biedt kansen om in deze regio’s voeten aan de grond te krijgen.

Spain Startup organiseert deze 6e editie van de South Summit, een driedaags startup-evenement dat een mooie brug biedt naar de Spaanssprekende wereld. Maar ook naar landen in de Maghreb zoals Marokko. Spanje is een hub voor deze regio en biedt daarmee ook kansen voor Nederlandse bedrijven. Dit jaar verwacht het event meer dan 12.500 bezoekers, waaronder 6.700 ondernemers en meer dan 600 investeerders. Daarnaast zijn er 400 inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland.

Kansen in Spaanstalige wereld

De South Summit biedt Nederlandse startups een uitstekend platform om te netwerken, zowel met Spaanse als met internationale bedrijven met activiteiten op het Zuid-Amerikaanse continent. Het is een unieke kans om business-mogelijkheden in het Spaanstalige deel van de wereld te verkennen.

Vorig jaar was prins Constantijn keynote-speaker tijdens de South Summit en ING was aanwezig met een eigen stand. In 2016 hebben 2 Nederlandse startups tijdens de 'Startup Competition' laten zien dat zij tot de top-100 startups behoorden: na een selectie uit 3.000 projecten bereikten zij de finale.

Speciaal programma Nederlandse startup-delegatie

Tijdens de South Summit organiseert de Nederlandse ambassade in Madrid een speciaal programma voor een Nederlandse startup-delegatie. Als deelnemer aan deze delegatie volgt u een speciaal matchmaking-programma met onder andere een-op-een-meetings met internationale investeerders en bedrijven. U krijgt ook een bootcamp inclusief (pitch)advies ter voorbereiding op de ontmoetingen met de investeerders/bedrijven. En er wordt een field-trip in Madrid georganiseerd, een mooie kans voor uw startup om het Spaanse bedrijfsklimaat beter te leren kennen.

Bij voldoende interesse verzorgt de ambassade tijdens de South Summit een Holland-corner waar Nederlandse startups zich kunnen presenteren en relevante contacten voor hun business kunnen leggen.

Kosten

Deelnamekosten van de South Summit zijn variabel. Bekijk de verschillende tarieven op de website van South Summit. De Nederlandse ambassade in Madrid vertelt u graag meer over de kosten van het speciale programma van de startup-delegatie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie en aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan het speciale programma voor Nederlandse startups? Of wilt u meer weten over de South Summit? Neem dan contact op met de Nederlandse ambassade in Madrid: mad-ea@minbuza.nl.

Bekijk het volledige programma van South Summit Madrid.

Details

Locatie

Madrid

Datum

Wo 4 okt 2017 - 6 okt 2017

Tijd

9:00 uur

Kosten

Deelnamekosten aan de South Summit zijn variabel, zie hun website. De Nederlandse ambassade in Madrid informeert u graag over de kosten van het speciale programma voor startups. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.
Direct aanmelden