Eén antwoord van de overheid

Startersavond Amsterdam

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het KvK Ondernemersplein Amsterdam op dinsdag 18 september 2018. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol inspiratie en netwerken voor (aspirant) ondernemers.

Wat kun je deze avond verwachten?

Op deze avond kun je op één plek met al je startersvragen terecht. Tijdens deze avond is er een informatiemarkt met de verschillende partners van het KvK Ondernemersplein Amsterdam. De Gemeente Amsterdam, Belastingdienst, , Ondernemersklankbord, Qredits, IMK, Stoa, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom, UWV en de Kamer van Koophandel staan voor je klaar om jhe vragen te beantwoorden en informatie te geven. Ook kun je je ondernemingsplan meenemen voor een quick scan en is er de mogelijkheid om met andere starters te netwerken.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Ondernemersplein Amsterdam
De Ruyterkade 5
1013 AA Amsterdam

Datum

Di 18 sep 2018

Tijd

18:30 - 21:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden