Eén antwoord van de overheid

Slim aan de slag met starten

Bent u een bedrijf aan het starten of heeft u plannen? Zorg dan dat u de bijeenkomst Slim aan de slag met starten niet mist. Ontdek op deze avond uw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel uw eigen programma samen, volg korte kennissessies op onderwerpen naar keuze en deel uw ervaringen met andere starters. Aan het eind van de avond weet u wat u de dag er na kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

Programma

We starten om 19.00 uur met een gezamenlijke sessie. Daarna volgt een keuzeprogramma met korte kennissessies in 4 rondes. Bij iedere ronde kunt u kiezen uit verschillende onderwerpen die u verder helpen bij het starten van een bedrijf. Gedurende de avond is er voldoende gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar u uw persoonlijke vragen kunt stellen aan de partners van het OnderNemerSplein. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma in het programmaboekje.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast kennis opdoen?

Tijdens evenementen kunt u via de Onsapp collega ondernemers ontmoeten, stemmen en op de hoogte blijven van de activiteiten van het OnderNemerSplein. Download nu alvast deze gratis app, dan kunt u direct zien welke collega ondernemers u gaat ontmoeten.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

Datum

Di 6 nov 2018

Tijd

18:30 - 22:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden