Eén antwoord van de overheid

Slim aan de slag met starten

Bent u een bedrijf aan het starten of heeft u plannen? Zorg dan dat u de bijeenkomst Slim aan de slag met starten niet mist. Ontdek op deze avond uw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel uw eigen programma samen, volg snelle kennissessies op onderwerpen naar keuze, ontvang handige tools, en deel ervaringen met andere starters. U krijgt tips van o.a. de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Qredits, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Ondernemersklankbord. Aan het eind van de avond weet u wat u de dag er na kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

Programma

Elke tweede maandag van de maand (m.u.v. dinsdag 14 november) heten wij u van 18:30 tot 22:30 uur van harte welkom. Er wordt gestart met een gezamenlijke sessie met leerzame tips, trucs en valkuilen van al gestarte ondernemers. Daarnaast ontmoet u door korte kennissessies 9 partnerorganisaties die u kunnen helpen op het gebied van het starten van een bedrijf. Er zijn verschillende presentaties verdeeld over 5 rondes. U kunt o.a. kiezen uit: ondernemingsplan, een goede naam, financieel plan, netwerken, een goede pitch, belastingen en gemeentelijke wet- en regelgeving. Bij iedere ronde heeft u de keuze uit verschillende onderdelen. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma. Na aanmelding voor de bijeenkomst kunt u zich aanmelden voor de kennissessies zoals weergegeven in het programmaboekje.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast kennis opdoen?

Tijdens de evenementen kunt u via de Onsapp collega ondernemers ontmoeten, stemmen en op de hoogte blijven van de activiteiten van het OnderNemerSplein. Download nu alvast deze gratis app, dan kunt u direct zien welke collega ondernemers u gaat ontmoeten.

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
3011 TA Rotterdam

Datum

Di 14 nov 2017

Tijd

18:30 - 22:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden