Eén antwoord van de overheid

Slim aan de slag met geld vinden voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar financiering voor uw plannen? Zorg dan dat u Slim aan de slag met geld vinden voor uw bedrijf niet mist. Ontdek op deze middag hoe u aan geld komt en ga direct aan de slag. Stel uw eigen programma samen en volg kennissessies om u meer te verdiepen. Ontdek mogelijkheden om zelf middelen vrij te maken in uw bedrijf, bekijk wat de overheid voor u kan betekenen en hoe en waar u externe financiering aan kunt trekken. U krijgt tips van o.a. de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Qredits, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Ondernemersklankbord. Aan het eind van de bijeenkomst kunt u slim aan de slag met het vinden van geld voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Programma

Op dinsdag 31 oktober heten wij u van 14:00 tot 17:30 uur van harte welkom. We starten met een gezamenlijke sessie over financieringsvormen en interviews met ondernemers. Daarna volgt een keuzeprogramma met verschillende kennissessies door zeven partnerorganisaties verdeeld over een aantal rondes. We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Het volledige programma van de bijeenkomst vindt u binnenkort op deze pagina.

Inschrijven

U kunt zich nu al inschrijven.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast kennis opdoen?

  • Neem een kijkje op de uitgebreide pagina over geld voor uw plannen.
  • Bekijk het webinar ‘Hoe kom ik aan financiering’.
  • Bel de KvK Financieringsdesk voor een gesprek met een expert: 0800-1014.
  • Tijdens evenementen kunt u via de Onsapp collega ondernemers ontmoeten, stemmen en op de hoogte blijven van de activiteiten van het OnderNemerSplein. Download nu alvast deze gratis app, dan kunt u direct zien welke collega ondernemers u gaat ontmoeten.

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
3011 TA Rotterdam

Datum

Di 31 okt 2017

Tijd

14:00 - 17:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden