Eén antwoord van de overheid

Slim aan de slag als internationaal ondernemer

Slim aan de slag als internationaal ondernemer

  • Tips om goed voorbereid van start te gaan met internationaal ondernemen
  • Korte kennissessies
  • Direct relevante contacten om verder te komen

Heb je plannen om te starten met internationaal ondernemen? Zorg dan dat je de bijeenkomst Slim aan de slag met starten als internationaal ondernemer niet mist. Ontdek jouw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel je eigen programma samen, volg korte kennissessies en deel je ervaringen met andere starters. Aan het eind van de avond weet je wat je de dag erna kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

Programma

We starten om 19.00 uur met een gezamenlijke sessie. Daarna volgt een keuzeprogramma met korte kennissessies in 4 rondes. Bij iedere ronde kun je kiezen uit verschillende onderwerpen die je verder helpen bij het starten met internationaal ondernemen. Gedurende de avond is er voldoende gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar je je persoonlijke vragen kunt stellen aan de partners van het OnderNemerSplein. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bekijk het volledige programma

Kun je niet wachten en wilt u alvast kennis opdoen?

Tijdens evenementen kun je via de Onsapp collega ondernemers ontmoeten, stemmen en op de hoogte blijven van de activiteiten van het OnderNemerSplein. Download nu alvast deze gratis app, dan kun je direct zien welke collega ondernemers je gaat ontmoeten.

Download de iOS OnsappExternal link

Download de Android OnsappExternal link

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

Datum

Do 25 okt 2018

Tijd

19:00 - 22:30 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden