Eén antwoord van de overheid

Seminar Energie besparen doe je nu

Hoe zet u als expert huiseigenaren aan hun woning te verduurzamen? Hoe haakt u aan qua marketing aan bij de landelijke campagne "Energiebesparen doe je nu"? Kom naar het seminar op 9 oktober tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch.

Tijdens het seminar geven we antwoord op bovenstaande vragen. Daarnaast licht Diederik Samsom kansen voor de sector toe, presenteren we een toolkit en kunt u deelnemen aan diverse workshops over bijvoorbeeld financiering en energieloketten.

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is en een sleutelrol vervult in de woningbouw om huiseigenaren in beweging te zetten. Ondernemers en vertegenwoordigers/ branches zoals: isolatiebedrijven, installateurs, leveranciersapparaten en technieken, bouwers, (EPA-)energieadviseurs, makelaars, hypotheekverstrekkers, regionale energieloketten, taxateurs en gemeenten/provincies.

Programma

Vooraf aan het programma starten we om 10.30 uur de (guided) tours ‘Isolatie’ en ‘Duurzame warmte’. U kunt deze routes uiteraard ook zelf lopen. U kunt een plattegrond afhalen bij de stand van RVO.nl (standnummer 5.C002).

Het programma start om 11:30 uur met een lunch. Om 16:30 uur sluiten we de dag af met een netwerkborrel.

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk het programmaExternal link

Meld u aan!

Meld u aan voor deze seminar via het aanmeldformulierExternal link. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel uw plek.

Bezoek ook de Vakbeurs Energie

Het seminar ‘Energie besparen doe je nu’ is een side-event van de Vakbeurs Energie. Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Het seminar 'Energie besparen doe je nu' vindt plaats op de eerste beursdag, 9 oktober.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

Datum

Di 9 okt 2018

Tijd

11:30 - 17:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.

Direct aanmelden