Eén antwoord van de overheid

Save the date EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingen

Kom op 31 januari 2019 naar hét evenement voor bedrijven die werk maken van energiebesparing en duurzame energieopwekking. Laat u inspireren, verdiep uw kennis via deelsessies en maak kans op de EZK Energy Award 2018.

Met onder meer een keynote van Ed Nijpels organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de derde editie van 'Partners in Energie-uitdagingen'.

Informatieplicht energiebesparing

Energiebesparing is de eerste stap naar een CO2-neutrale energiehuishouding. Er is deze dag daarom volop aandacht voor de informatieplicht energiebesparing. Alle bedrijven en instellingen in Nederland krijgen daar vanaf 2019 mee te maken. Welke verplichting geldt er per wanneer voor uw organisatie? Wat kunt u nu en straks doen? Hoeveel tijd kost het en wat levert het op? Krijg antwoord op uw vragen en deel ervaringen met andere organisaties. Er is ruime gelegenheid om te netwerken.

Verdiepende deelsessies

Energiebesparing en -opwekking leveren uw bedrijf lagere kosten en een groener imago op. De waarom-vraag is al passé. Het gaat om hoe. Ontdek in deelsessies precies hoe u energie kunt besparen en opwekken én financieren. De innovaties gaan hard. Experts lichten het toe.

Energieopwekking

De energietransitie start bij u. Binnen één generatie gaan we naar 100% duurzame energie. In deze deelsessie hoort u wat het effect van het Klimaatakkoord op uw bedrijf zal zijn. Er komen beleidsmaatregelen die duurzame energie nog rendabeler en makkelijker maken. De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie praat u bij en biedt inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Zodat u de volgende dag aan de slag kunt.

EZK Energy Award

We maken ook de winnaar van de EZK Energy Award 2018 op deze dag bekend. De prijs van € 25.000 is voor het bedrijf of de instelling die zich onderscheiden heeft op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking van energie.

Noteert u nu alvast 31 januari 2019 in uw agenda. Graag tot dan!

Meer weten?

Win de EZK Energy Award en 25.000 euro!External link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Datum

Ma 1 jan 0001 - 31 jan 2019

Kosten

Gratis

Direct aanmelden