Eén antwoord van de overheid

Samen innovaties versnellen op Innovation Expo 2018

Kom in contact met het innovatienetwerk van investeerders, bedrijven en beleidsmakers. En laat u inspireren bij de meer dan 40 sessies. Dat kan allemaal tijdens de Innovation Expo 2018 over Global challenges, Dutch solutions.

Innovaties leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de realisatie van de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. De Innovation Expo staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

Epicentrum van innovaties

De Innovation Expo (IE2018) is daarmee hét epicentrum van innovatie in Nederland. Meer dan 200 exposanten tonen inspirerende voorbeelden van innovatie: van de hyperloop en innovatieve drones tot een drijvend mega-eiland. Actuele en spraakmakende ontwikkelingen, die aantonen welke Nederlandse oplossingen er zijn voor grote maatschappelijke uitdagingen.

RVO.nl op IE2018

RVO.nl werkt samen met verschillende partners aan een inspirerend en interactief programma. Tijdens de Werkconferentie van Topsector Energie, die RVO.nl organiseert als onderdeel van de Innovation Expo, zijn talloze energie-innovaties te zien. Ook adviseert RVO.nl op de voorlichtingsmarkt (financiering alley) hoe subsidies en of financieringenExternal link kunnen bijdragen aan de realisatie van innovatie.

Op de tabbladen bovenin deze pagina vindt u meer informatie over deze mogelijkheden/bijeenkomsten.

Keynotesprekers

De keynote speakers van de expo zijn burgemeester Aboutaleb en Louise O. Fresco, Yousef Yousef en Peter Hinssen.

Innovation expo banner

Meer weten/aanmelden?

Lees meer in het nieuwsberichtExternal link of op de websiteExternal link van de Innovation Expo 2018. De expo vindt plaats op 4 oktober in Rotterdam op het terrein van RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid. U kunt zich aanmelden via de eventwebsite.External link

Netwerkapp

Optimaal voorbereid op pad gaan naar de Innovation Expo op 4 oktober? Dat kan met de netwerkapp. Na aanmelden kunt u deze gebruiken.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rotterdam

Datum

Do 4 okt 2018

Tijd

9:00 - 20:00 uur

Kosten

Gratis
Direct aanmelden