Van de overheid. Voor ondernemers.

Roadshow rond International Intelligent Agricultural Expo in Nanjing

Bent u ondernemer in de tuinbouw en wilt u zakendoen in China? Ga dan mee met de 'roadshow' rond de International Intelligent Agricultural Expo van 7 tot 9 september 2017.

Programma

Het programma van de roadshow bestaat uit 3 onderdelen:

  • bezoek aan de beurs, met mogelijkheid voor een stand en deelname aan het Holland Paviljoen;
  • het 'Sino-Dutch Sustainable Horticulture Seminar';
  • bedrijfsbezoeken in de regio.

Met de roadshow wil de Nederlandse overheid in China concrete zakelijke kansen scheppen voor de Nederlandse tuinbouwsector.

Holland Paviljoen

De totale keten binnen de tuinbouw is aanwezig op de beurs. Van uitgangsmaterialen, zaden, jonge planten, substraten, tot automatisering in de kassen, transportsystemen, verpakkingen en logisitieke systemen. Het is de bedoeling dat er op de beurs een Holland Paviljoen komt.

Seminar en bedrijfsbezoeken

Tijdens de beurs vindt ook het 'Sino-Dutch Sustainable Horticulture Seminar' plaats. Doel van het seminar is om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van de beschermde tuinbouw. Buiten de beurs om is er ook een programma met bedrijfsbezoeken voor de Nederlandse deelnemers.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de beurs, het Holland Paviljoen en de roadshow? Stuur dan een e-mail naar NBSO Nanjing. U kunt hier ook terecht voor meer informatie.

NBSO NanjingFons LambooE fons@nbsonanjing.comT (0086) 188 5113 9807

Netherlands Business Support OfficeNederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Details

Locatie

Nanjing, China

Datum

Do 7 sep 2017 - 9 sep 2017

Kosten

Onbekend
Direct aanmelden