Eén antwoord van de overheid

Dit evenement is helaas verlopen!Klik hier voor andere evenementen.

Roadshow MIT Oost Nederland

Deze informatiebijeenkomst is voor ondernemers uit het MKB, in de provincies Gelderland of Overijssel, die geïnteresseerd zijn in subsidie voor innovatieve samenwerkingsprojecten. Ondernemers uit Overijssel en Gelderland die actief zijn in de topsectoren Water, Logistiek en Creatieve Industrie kunnen gebruik maken van de landelijke MIT regeling (vangnet).

De regeling ‘MIT R&D samenwerkingsprojecten’ wordt in Oost Nederland uitgevoerd door de provincies Overijssel en Gelderland en is gelinkt aan MKB Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) van het Rijk. Doel van de bijeenkomst is om MKB-ondernemers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor de regeling MIT R&D-samenwerkingsprojecten.

De ervaring leert dat niet alle aanvragen aan de vereiste criteria voldoen. De Roadshow MIT helpt ondernemers op weg bij het opstellen van een goed onderbouwde aanvraag en de te volgen procedure. De bijeenkomst biedt ook een mooie gelegenheid tot netwerken en meer te leren over het innovatieproces. Ondernemers kunnen onderling hun MIT-ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten opdoen.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Kosten

Gratis