Eén antwoord van de overheid

Road2WestAfrica

De bijeenkomst "Road2WestAfrica" maakt inzichtelijk welke kansen er zijn voor Nederlandse bedrijven in West-Afrika / ECOWAS (Economic-Community Of West-African States), in het bijzonder in de landen Nigeria, Ghana, Senegal en Ivoorkust.

Het programma bestaat uit een plenaire sessie waarin aandacht zal worden besteed aan de laatste ontwikkelingen in het westelijk deel van Afrika (Ecowas). Daarnaast komen aan de orde de verschillen in de cultuur van zakendoen en de do’s en don'ts.

Tijdens interactieve ‘landensessies’ wordt door een panel van experts de kansen in de genoemde landen belicht. Het programma wordt zodanig opgezet dat deelnemers aan 2 landentafels kunnen deelnemen. Deelnemers worden gevraagd een keuze te maken van de landensessie, maar ook input, met name vooraf, te leveren in de vorm van vragen die dan tijdens de betreffende landensessies behandeld worden.

Tenslotte is er een uitgebreid netwerkplein met relevante organisaties m.b.t. het zakendoen in (West-)Afrika. Hier vindt ook de afsluiting plaats met een hapje en drankje.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Datum

Do 11 okt 2018

Tijd

13:30 - 18:30 uur

Kosten

€ 50
Direct aanmelden