Eén antwoord van de overheid

Road2Turkey

Turkije is de 18e economie in de wereld. Met circa 80 miljoen inwoners heeft het land een strategische ligging. De afgelopen 10 jaar heeft Turkije economisch een indrukwekkende vooruitgang geboekt. De snelgroeiende jonge bevolking en de toenemende welvaart hebben van Turkije één van de belangrijkste opkomende markten gemaakt. Afgelopen jaar is de groei licht afgenomen door interne gebeurtenissen in Turkije. Een goed moment om de balans weer op te maken en uw mogelijkheden op deze interessante markt te (her)ontdekken.

Voor wie?

Voor ondernemers die zaken (willen gaan) doen in Turkije en zich willen voorbereiden. Deze bijeenkomst is interessant voor personen die willen importen of exporteren.

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missen

Road2Turkey biedt u in een verrassende en inspirerende setting een actueel beeld van de economische ontwikkelingen. Tijdens deze bijeenkomst helpen wij u de markt beter in beeld te krijgen. U krijgt informatie over de huidige stand van zaken, kunt kennissessies bijwonen en één op één gesprekken met experts voeren. Dankzij de unieke samenwerking tussen diverse Nederlandse en Turkse partijen krijgt u op een interactieve manier toegang tot broninformatie. Kortom tips & tricks om deze markt succesvol te betreden, ook van ondernemers die u succesvol zijn voorgegaan.

Na aanmelding nemen wij contact met u op voor het inplannen van uw één op één gesprek. U kunt maximaal 3 gesprekken met experts voeren. Ook kunt u aangeven welke kennissessie u bij wilt wonen.

Op www.kvk.nlExternal link vindt u het volledige programma van deze bijeenkomst.

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
3011 TA Rotterdam

Datum

Di 12 dec 2017

Tijd

12:30 - 18:00 uur

Kosten

€ 50,00 p.p.
Direct aanmelden