Eén antwoord van de overheid

Road2TheGulfXL

Wilt u ondernemen in de Golfregio? En weten welke kansen daar liggen voor Nederlandse ondernemers? Tijdens Road2theGulfXL ontvangt u informatie over deze zakelijke kansen, actuele ontwikkelingen in Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten en de mogelijkheden tot het vergroten van uw zakelijke netwerk in de Golfregio.

Wat kunt u verwachten?

Door te ondernemen in de Golfregio kunt u een markt met ruim 50 miljoen inwoners bereiken. Dit biedt voldoende kansen. Het is wel een markt die vraagt om een goede en gedegen voorbereiding voor uw marktentree.

Tijdens Road2theGulfXL krijgt u:

  • Informatie over het verkennen van sectorspecifieke kansen en mogelijkheden zoals de sectoren water, food en energy (NEXUS). En informatie over Expo 2020 in Dubai.
  • Mogelijke overheidsondersteuning door RVO.nl en antwoorden op uw ondernemersvragen door de vertegenwoordigers van onze Nederlandse ambassades uit Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Inspirerende praktijkverhalen van experts en ondernemers, die u een kijkje geven in hun ervaringen bij het betreden van deze markten
  • Uitgebreide informatie over oorsprongsdocumenten voor deze regio.
  • De do’s en don ‘ts en cultuurverschillen
  • Een uitgebreide netwerkborrel met landentafels.

Tijdens de lunch en aan het eind van de bijeenkomst heeft u uitgebreid de tijd om met elkaar en de diverse sprekers te netwerken. Naast onze Nederlandse ambassades is ook Enterprise Europe Network aanwezig. Dit is een initiatief van de EU wat tot doel heeft de onderlinge samenwerking tussen Europese bedrijven te bevorderen.

Het programma is voornamelijk in het Nederlands.

U kunt van de 3 workshops maximaal 2 workshops bijwonen. De voertaal van de workshops is zowel in het Nederlands als in het Engels.

Deze informatie is geplaatst door

Kamer van Koophandel

Details

Locatie

MeetingDistrict
Blokhoeve 2
3438 LC Nieuwegein

Datum

Do 13 sep 2018

Tijd

10:00 - 16:00 uur

Kosten

€ 50
Direct aanmelden