Eén antwoord van de overheid

Ontmoet en recruit technisch talent in Zuid-Korea

Werkt u als recruiter in de Nederlandse HTSM-sector en zoekt u gekwalificeerd personeel uit Zuid-Korea? Kom dan van 29 oktober tot en met 2 november naar de Holland High Tech Career Road Show Korea 2018. Hier ontmoet u pas afgestudeerd technisch talent en Koreaanse ingenieurs en onderzoekers die op zoek zijn naar een baan in het buitenland.

Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-Netwerk) in Zuid-Korea organiseert samen met High Tech NL een career road show langs 4 verschillende Koreaanse regio’s. In april vond het eerste career event plaats, met drie Nederlandse bedrijven en oud-premier Balkenende als keynote spreker.

Tijdens de career road show zijn er pitch-sessies voor bedrijven. Ook kunt u een-op-eengesprekken voeren met Zuid-Koreaanse baanzoekers, die een master of PhD hebben in een technische richting.

Technologische regio's

De career road show gaat naar de hoofdstad Seoul en 3 andere regio’s: Daejeon, Gwangju en de Noord-Gyeongsang provincie:

  • Daejeon staat in Zuid-Korea bekend als science town;
  • Gwangju heeft een focus op fotonica, materialen en energie;
  • Noord-Gyeongsang provincie heeft een aantal goede technische universiteiten als POSTECH, UNIST en DGIST.

Voor wie

De career road show is bedoeld voor:

  • recruiters van Nederlandse bedrijven in de HTSM-sector, op zoek naar pas afgestudeerd technisch talent;
  • Koreaanse engineers en onderzoekers met al enige jaren ervaring op het gebied van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektronica, programmeren, materiaalkunde, natuurkunde, data science of computer science.

Kosten en aanmelden

Deelname kost € 2.000 per persoon. Inclusief vervoer tussen de 4 verschillende steden, hotelovernachtingen, huur van zalen, seminar en matchmaking met baanzoekers. Deze deelnamekosten zijn exclusief vliegtickets.

Meld u aanExternal link vóór 7 september. Na uw registratie benaderen we u over de documenten, die u nodig heeft voor het seminar en de matchmaking-gesprekken met baanzoekers.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met:Peter WijlhuizenIA-netwerk SeoulE: pw@nost-korea.comExternal linkMs. Jeong Eun HaIA-netwerk SeoulE: jeha@nost-korea.comExternal link

Innovatie Attaché Netwerk

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Seoul, Daejeon, Gwangju, Noord-Gyeongsang

Datum

Ma 29 okt 2018 - 2 nov 2018

Kosten

  • Deelname kost € 2.000
  • Reiskosten naar en van Zuid-Korea zijn voor eigen rekening
  • Meld u aan vóór 7 september
Direct aanmelden